Lediga tjänster

ARBETSLEDARE / PLATSCHEF

”På Uppländska Berg får du vara med och spränga, borra, spräcka & såga eller på annat sätt losshålla berg med fokus på miljö, kvalitet, effektivitet och säkerhet i komplexa projekt och miljöer för våra kunder inom byggsektorn”

Om tjänsten

Som arbetsledare eller platschef ansvarar du för planering, styrning och samordning av personal och underentreprenörer på arbetsplatsen. Du ansvarar för att arbetsmiljö och kvalitet efterlevs samt följer upp produktionen med avseende på kostnad, tidplan och logistik. Till din hjälp har du bland annat produktionstidplan, produktionskalkyl, vårt verksamhetssystem och självklart stöd från chefer och kolleger.

Exempel på mer specifika uppgifter och ansvarsområden som ingår i tjänsten är:

  • Fakturera projekten och fånga upp tilläggsarbeten, ätor, underrätta om ändringar och hinder till beställare och produktionspersonalen.
  • Kontrollera och godkänna arbetstider för projekten och skriva dagbok.
  • Sammanställa och arkivera kvalitetsdokumentation
  • Ta fram och uppdatera arbetsberedningar och riskbedömningar för projekten.
  • Se till att vi lämnar och håller arbetsplatser städade och att all utrustning avetableras.
  • Kontakt med vår verkstad och lager för att samordna service och reparationer av maskiner på projekten du ansvarar för.
  • Beställa transporter utav maskiner och utrustning

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av byggproduktion i ledande befattning alternativt goda kunskaper från branschen inom markarbeten med fokus på losshållning av berg tillexempel genom sprängning, borrning, sågning och spräckning. Du har eftergymnasial utbildning inom byggteknik alternativt motsvarande erfarenhet från branschen. B-körkort.

Vi ser framförallt att du brinner för ledarskap. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta metodiskt. Du ser långsiktigt och har alltid säkerhet och kvalitet i fokus. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med olika människor på ett bra sätt.

Vi erbjuder

Hos Uppländska Berg kommer du till en platt organisation där alla får möjlighet att komma till tals. Du får ett varierat arbete med många olika uppgifter. Här får du stor frihet under ansvar och du sätter endast själv dina begränsningar för din utveckling.

Kontakt

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta HR, Jill Bernhardsson på jill.bernhardsson@upplandskaberg.se

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

Skicka din ansökan via mail till: jill.bernhardsson@upplandskaberg.se

Välkommen med ansökan!