Lediga tjänster

Bergarbetare i Väst – Borrare

”På Uppländska Berg får du vara med och spränga, borra, spräcka & såga eller på annat losshålla berg med fokus på miljö, kvalitet, effektivitet & säkerhet i komplexa projekt och miljöer för våra kunder inom byggsektorn”

Om tjänsten

Som bergarbetare med inriktning borrare kommer du främst att få köra en av våra radio borrigar på entreprenadjobb. Andra typer av bergarbeten kan också förekomma då vi på Uppländska Berg samarbetar ute på projekten. Vi har i dagsläget flertalet projekt i Västsverige främst Göteborgsområdet och kommer att ha en tid framöver. Så vi ser gärna att du är boende i området, alternativt är flexibel med att ligga borta.

Exempel på mer specifika uppgifter som ingår i tjänsten är:

  • Daglig tillsyn av maskin, rapportera felanmälningar, säkerställa att du har borrstål och oljor.
  • Olika typer av borrning på främst entreprenadjobb – borrning för sprängning eller för bultsättning.
  • Andra typer av bergarbeten när det är lugnt med borrning så som blåsning av berg, hjälpa till vid bultsättning och sprängning etc.
  • Kontakt med vår verkstad och lager för att samordna service och reparationer av din maskin.
  • Se till att vi lämnar och håller arbetsplatser städade och att vi får med oss all utrustning vid av etablering.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av borrning på komplexa entreprenadjobb. Arbetet ställer krav på noggrannhet, flexibilitet och kreativitet. Du har ett högt säkerhetstänk och är van att arbeta ensam och målinriktat under ett delegerande ledarskap där du får ta stort eget ansvar. Vi ser gärna att du har borrkort – saknas erfarenhet kompenserar du det med ett stort intresse och vilja att lära då vi internutbildar all vår personal.

Vi erbjuder

Hos Uppländska Berg kommer du till en platt organisation där alla får möjlighet att komma till tals. Du får ett varierat arbete med många olika uppgifter. Här får du stor frihet under ansvar och du sätter endast själv dina begränsningar för din utveckling.

Sedan 2019 är vi ISO-certifierade inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö.

Kontakt & Ansökan

För ansökan eller om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta HR, Jill Bernhardsson på jill.bernhardsson@upplandskaberg.se

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

Välkommen med ansökan!