Lediga tjänster

ARBETSLEDARE / PLATSCHEF – VÄST (GÖTEBORG)

”På Uppländska Berg får du vara med och spränga, borra, spräcka & såga eller på annat losshålla berg med fokus på miljö, kvalitet, effektivitet & säkerhet i komplexa projekt och miljöer för våra kunder inom byggsektorn”

Om tjänsten

Som arbetsledare eller platschef på Uppländska Berg ansvarar du för planering, styrning och samordning av personal och underentreprenörer på arbetsplatsen. Du ansvarar för att miljö, arbetsmiljö och kvalitet efterlevs samt följer upp produktionen med avseende på kostnad, tidplan och logistik. Till din hjälp har du bland annat produktionstidplan, produktionskalkyl, vårt verksamhetssystem och självklart stöd från chefer och kollegor.

Du ansvarar för att fakturera projekten och fånga upp tilläggsarbeten, ätor, underrätta om ändringar och hinder till beställare och produktionspersonalen. Skriver dagbok samt kontrollerar och godkänner våra arbetstider på projekten.

Beroende på din profil så söker vi antingen en arbetsledare eller platschef därmed kan även arbetsuppgifterna och ansvaret variera något.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av byggproduktion i ledande befattning alternativt goda kunskaper från branschen inom markarbeten med fokus på losshållning av berg tillexempel genom sprängning, borrning, sågning och spräckning. Du har eftergymnasial utbildning inom byggteknik alternativt motsvarande erfarenhet från branschen. Du strukturerad i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta metodiskt. Du ser långsiktigt och har alltid säkerhet och kvalitet i fokus. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med olika människor på ett bra sätt.

Du kan utrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skift. B-körkort.

Vi erbjuder

Hos Uppländska Berg kommer du till en platt organisation där alla får möjlighet att komma till tals. Du får ett varierat arbete med många olika uppgifter. Här får du stor frihet under ansvar och du sätter endast själv dina begränsningar för din utveckling. Sedan 2019 är vi ISOcertifierade inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Väst – Göteborg

Kontakt & Ansökan

För ansökan eller om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta HR, Jill Bernhardsson på jill.bernhardsson@upplandskaberg.se

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

Välkommen med ansökan!