Att jobba hos oss

Hos oss hittar du ett komplett utbud av kvalificerade tjänster inom berghantering, som bergssprängning, bergborrning, bergspräckning, & bergförsträkning. Sedan 2019 är vi ISO-certifierade inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö.

Våra medarbetare har – beroende på vad de jobbar med – utbildningar som borrkort och sprängkort. Allt som krävs för att kunna genomföra kvalificerade bergarbeten på ett tryggt och säkert sätt!

Majoriteten av våra medarbetare jobbar som bergarbetare. Som bergarbetare hos Uppländska berg losshåller och hanterar du berg i olika delar av Sverige. Du får ett varierat arbete med många olika uppgifter som kan se olika ut från dag till dag. Här får du stor frihet under ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Vi har en låg personalomsättning, med andra ord trivs personalen bra hos oss. Organisationen är platt och alla får möjlighet att komma till tals.

Vill du bli vår nya medarbetare?

Håll utkik här när vi utlyser nya tjänster – eller hör av dig med spontanansökan till info@upplandskaberg.se

Lediga tjänster

Inga lediga tjänster för tillfället.

Whistleblowing

Rapportera överträdelser
För oss på Bellman Group är det viktigt att vi följer vår Uppförandepolicy, efterlever lagar och regler samt följer våra värderingar. Om vi av någon anledning inte gör det och du, som har kontakt med Bellman Group, upplever att vi inte gör det så finns det möjligheter att rapportera det.

BLI KONTAKTAD AV OSS

Vill du bli kontaktad av oss? Fyll i formuläret nedan.